www.vnyhtruck.hu

www.vnyhtruck.hu

www.vnyhtruck.hu

www.vnyhtruck.hu

A STATOIL a világ 50. és Skandinávia legnagyobb forgalmú vállalata. Több, mint harminc országra kiterjedő tevékenységével és közel 26 000 alkalmazottjával a termékek és szolgáltatások széles választékát kínálja a benzin- és dízelüzemanyagok, fűtőolajok, repülőgép- és tengerhajózási üzemanyagok, kenőanyagok, a kenési szaktanácsadás, vegyipari termékek, propán, és a bioenergia területén.

STATOIL KENŐANYAGOK

A STATOIL Lubricants a STATOIL Csoport kenőanyagokra specializálódott tagja. A kenőanyagokkal kapcsolatos szakértelem és tapasztalat egészen 1896-ig nyúlik vissza.  A STATOIL Friction FightersT termékcsoport 650 különböző kiváló minőségű kenőanyagot foglal magában, amelyeket sokféle csomagolásban forgalmazunk, és amelyeknek 10%-a megkapta az EAL minősítést (Environmental Adapted Lubricants - környezetvédelmi szempontból megfelelő kenőanyagok).

A STATOIL Lubricants az ATIEL európai kenőanyag-ipari egyesületnek is tagja.


Friction Fighters™

Küldetésünknek tekintjük, hogy vásárlóinknak egyaránt kínáljunk kenőanyagokat és kenési tanácsadást is. Olyan cég vagyunk tehát, amely a súrlódás ellen harcol az emberek és a gépek javára, a környezeti szempontok figyelembevételével.

Névjegyünk: Minden feladatra a megfelelő olajat!

A termékek olyan kutatási és fejlesztési munka eredményei, amelyet saját laboratóriumaink az adott szakterület nemzetközi kutatófejlesztő intézményeivel együttműködve folytatnak. Gyakran közvetlenül maguk a gép- és járműgyártók vagy más iparvállalatok bíznak meg minket azzal, hogy segítsünk nekik a teljesen új követelményeiket kielégítő kenőanyagok és munkafolyadékok kifejlesztésében. (Pl. a HALDEX, a Volvo XC90, XC70, Ford Maveric, Land Rover és Bugatti gyártmányokhoz speciálisan fejlesztett kuplungja.)

A STATOIL döntőrészt Európában értékesíti és terjeszti kenőanyagait. A skandináv piacra két gyárunk termel: Svédországban a Nynäshamn, Norvégiában a Fagerstrand.

Minőség és környezetvédelem

Arra törekszünk, hogy termékeink és szolgáltatásaink minősége és környezetvédelmi tulajdonságai a legjobbak legyenek a piacon. Legjobb termékeink között sok a biológiailag lebontható és a megújuló nyersanyagokra alapozott gyártmány. Környezetvédelmi és minőségügyi munkánk keretében tevékenységeinket az ISO 14001 és ISO 9001 szabványok szerint minősíttettük. Ezekkel a minősítésekkel arra is kötelezettséget vállaltunk, hogy minőségi és környezetvédelmi szempontból folyamatosan fejlesztjük termékeinket, szolgáltatásainkat és a gyártási folyamatokat.